Billiga och miljövänliga LPG-lösningar

21 mars 2022
admin

advertorial

PrimaGaz är ett ledande företag inom BioGasol där man levererar miljövänliga och kostnadseffektiva lösningar till såväl privata som kommersiella företag. LPG är ett alternativ till elektriska och oljedrivna lösningar som dessutom är ett mycket renare och billigare alternativ vilket naturligtvis är bra för både vår bräckliga miljö och plånboken.

PrimaGaz har ett uppsatt mål om att göra världen bättre och det ansvaret tar man genom ett leverera miljövänliga produkter till konsumenter i hela Sverige. Företaget är en del av SHV Energy som är världens ledande leverantör av just LPG och koncernen har verksamhet i hela 28 länder och fyra kontinenter vilket har renderat i över 30 miljoner kunder.

Skräddarsydda lösningar av högsta kvalitet.

PrimaGaz och koncernen tillhandahåller lösningar för såväl företag som privatkunder över hela landet och dessa är individuellt anpassade efter kundens behov vilket gör att man som kund alltid kan lita på att man får den absolut bästa lösningen. Det gäller allt från stora gårdar och industriföretag till privata konsumenter.

SHV-koncernen har oerhört många nöjda och lojala kunder då man alltid levererar miljövänliga, tillgängliga och effektiva energilösningar. PrimaGaz har tack vare sitt internationella samarbete tillgång till ett av Europas starkaste gasolförsörjningsnät. Det gör att man har en enorm kunskap tillgänglig tillsammans med erfarenhet från alla de andra företagen inom koncernen. Allt detta gör att man kan säkerställa säkra arbetssätt och den senaste kunskapen inom teknik.

LPG, LPG gas, gasol

PrimaGaz tillgodoser som sagt behovet av BioGasol både hos företag och privata konsumenter och man levererar sin produkt till flera branscher. Några exempel är byggbranschen, jordbruk, industri, detaljhandeln och hotellbranschen. För privatpersoner där grillen är en populär samlingsplats under sommarhalvåret så är en grill driven av BioGasol ett mycket bra alternativ.

Man slipper oset och kan med enkla medel kontrollera värmen på grillen medans man lagar till maten till familjen och vännerna. Kolla in hemsidan för att ta del av alla produkter. 

Fler nyheter