Bygg bra och billigt tak med trapetsskivor

Ett extra litet förråd på tomten eller en carport som skyddar bilen från sådant som sliter på lacken är alltid bra att ha. Det är perfekt att ha en verktygsbod som gör att du har tillgång till allt du kan tänkas behöva då du är ute och påtar i trädgården. Finns det inget garage i anslutning till hemmet så kan en carport vara lösningen. Det finns enkla varianter att bygga som kan skydda bilen från regn, snö, sol, pollen, löv och annat som kan ha negativ påverkan på lacken. 

Välj rätt tak till ditt projekt

Planerar man att bygga carport, uthus, vedbod, verktygsbod eller dylikt så kan ett trapetstak vara ett riktigt bra och prisvärt alternativ. Förutom att trapetstak är så billiga så är de dessutom väldigt smidiga att arbeta med. De kan enkelt monteras med vanliga handverktyg och det krävs inte heller speciellt många tillbehör för att sätta ihop taket. Det är även enkelt att skära till skivorna själv med en fintandad såg så länge man är varsam och ser till att skivan ligger stilla. 

Ett trapetstak som håller riktigt hög kvalitet

Det finns många olika typer av trapetstak med olika kvaliteter att välja mellan, på e-plast.se har de dock valt att göra det enkelt och tar endast in de trapetsskivor som de anser är de bästa på marknaden. De heter SUNLUX 2000PC  och tillverkas av högkvalitativt polykarbonat som gör dem väldigt slagtåliga och brottsäkra. Det går att få SUNLUX 2000PC trapetsskivor i flera olika längder och i färgerna klar och opal.

Garanti och tillbehör

Hos e-plast kan du dessutom köpa de få tillbehörsdelarna som behövs för montering och det finns även bruksanvisningar till de olika produkterna. En annan stor fördel är att du får 15 års garanti på både brott och ljusgenomsläpp så du köper SUNLUX 2000PC trapetsskivor. 

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *