Dekor från sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html

27 december 2020
jonas olsson

Har du en favoritbild som du verkligen älskar? Vill du få inte lite mer av den känslan i ditt hem? Med hjälp av en fototapet från sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html kan du sätta upp vilken bild du vill på din vägg. Du väljer själv hur mycket den ska förstoras. Det är ett billigt sätt att förnya hemma.

Många ser en bild av New York som en drömbild, eller en bild längs havet, på sina barn eller sina fyrbenta vänner. Det finns ingen begränsning. Med fotopapper kan du få din favoritbild uppsatt på väggen. Det är dessutom inte svårt att köpa det, gå in på hemsidan och låt dig inspireras

Gör om i barnens rum

Man vill ge sina barn en så fin uppväxt som möjligt. Man berättar en massa olika sagor och historier. Kanske fastnar de lite extra för en. Säg Bamse, en stark liten nalle som alltid kämpar för det goda. Är man stark måste man vara snäll, är ett av hans citat. 

Varför inte göra något fint av det i barnens rum? Sätt upp Bamse där inne, eller någon annan figur från en saga de fastnat för. Det finns så många valmöjligheter, det är endast din fantasi som sätter stopp. Du kan hitta massor av inspiration från internet om det behövs. 

Lugnet med fotopapper

Man kan skapa precis det man vill, så vill du ha en mysig del i hemmet där du kan få en känsla av avslappning, kan du ta ut bilder på det som för dig är avslappnande. Kanske ett framtida yogarum, eller en mysig läshörna. 

Vill du att barnens lekrum ska utstråla lekrum? Tillsammans med leksakerna där inne och fotopapper kan det bli ett riktigt roligt rum för barnen att leka i. Låt inget begränsa dig, gör rummen till era egna, personliga och mysiga på ert eget vis. 

Fler nyheter