Din personliga doft

29 oktober 2019
patrick pettersson
Din personliga doft

Att köpa en parfym kan många gånger vara svårt. Det är ju inte bara en doft du ska tycka om utan det måste också vara en doft som känns som du. Många människor förknippar en person med en viss doft eller parfym. Det kan faktiskt också vara så att man tycker om en parfym när man känner den i butiken men sen inte alls tycker om hur den doftar på just dig. Det kan ha och göra med att alla har en egen doft naturligt och parfymen måste sedan passa ihop med din egna doft. Det kan alltså vara mycket att tänka på när man ska köpa en ny parfym.

 

 

Köpa parfym online

 

I många affärer kan du köpa en parfym online. Och det är såklart både smidigt och skönt att kunna klicka hem sin beställning hemifrån. Men nackdelen där är att du inte kan prova parfymen utan måste helt enkelt läsa dig till vad du ska välja. Det kan vara svårt att välja en parfym när det enda du har att gå efter är en text som beskriver hur den doftar. När du köper en ny parfym är det faktiskt många gånger bättre att åka till en butik som säljer parfymer så du får möjlighet att dofta och känna efter i verkligheten.

 

Testa dig fram

 

Hos vissa butiker kan du även få med dig ett litet parfymprov hem. Då kan du i lugn och ro testa bland dina favoriter och känna in vilken du gillar bäst. När du är i en parfymaffär kan man också bli lite ”mätt” på dofter så då kan det vara skönt att få ta med sig ett litet prov hem så du kan känna in din parfym utan att den blandas med en massa andra starka dofter. Ibland kan man behöva testa lite olika innan man hittar rätt.

Fler nyheter