Hattar kan tillföra mycket när det kommer till den personliga stilen

11 november 2021
Cecilia Olsson

advertorial

En hatt är verkligen något som kan sätta en personlig prägel på en outfit. De finns i mängder av olika modeller och  kan tillföra stil samtidigt som de även till viss del kan hjälpa till att hålla värmen. Är man ingen person som tycker om mössor så kan därför en hatt hjälpa en att hålla värmen en kylig vinterdag. De är också ett bra alternativ till keps eftersom även hattar kan skydda mot starkt ljus och solens skadliga strålar. Framförallt är hattar en accessoar som kan lyfta en look. 

Hattar kommer i mängder av utföranden

Hattar kan se ut på många olika sätt. Det finns till exempel klassiska fedorahattar, stråhattar och fiskarhattar som samtliga kan tillföra något speciellt till en look. Till exempel så har fiskarhattar varit omåttligt populära de senaste åren. Fedorahatten är en tidlös klassiker som alltid är ett säkert kort och som kan stylas med i princip vilka plagg som helst.

image

En stråhatt är väldigt behaglig att bära under sommarens varma dagar men kan även användas för att komplettera en outfit under vinterhalvåret. Det finns dock hattar som är gjorda för att endast användas på sommaren samt hattar som är vaxade och därmed vattenavvisande som passar utmärkt på vintern. Men man kan alltid hålla sig inomhus med hatten om man trots allt vill använda sin sommarhatt på vintern. 

Prisvärda hattar online 

Vare sig man är ute efter en stråhatt, fedorahatt eller fiskarhatt så kan man hitta mängder av olika varianter hos High5shop. Det är en webbshop som har ett sortiment där kvalitet står i fokus, men även viljan att kunna erbjuda prisvärda huvudbonader till alla. Man hittar många olika modeller från bland andra Stetson, Kangol, Brixtone, MJM Hats, Jaxon & James, City Sport, Flexfit, Bailey och Ellesse. Oavsett vilken stil man har så finns det utan tvekan hattar som kan tillföra något i garderoben.

 

Fler nyheter