Kontorsmoduler för den som behöver en flexibel lösning

13 oktober 2020
Lily Hansen

Det finns företag som bara sysslar med att hjälpa andra att få till en bra lösning när akuta eller temporära behov uppstår. De brinner för flexibilitet och tar fram den ena lösningen bättre än den andra. Enkla moduler, ljuddämpade moduler, klassiska moduler och lite mer flashiga moduler. Allt för att det ska passa beställarens behov. 

Det finns många tillfällen då man kan behöva extra utrymme för en kortare eller längre tid. Att använda sig av moduler gör det enkelt att lägga till eller dra ifrån en modul beroende på vilket behov man har för tillfället. Det är lätt som en plätt. Varje modul är självbärande vilket gör det busenkelt att byta ut antalet kvadratmeter till det man för tillfället vill ha.


Moduler för alla tillfällen 

Moduler ska vara smarta, flexibla och prisvänliga. Det handlar om att göra saker enkelt och att varje del kan stå själv likaväl som fungera ihop med andra. Det påminner i mångt och mycket  om den enskilda människan. Ibland står man ensam, ibland ingår man i en grupp. Det viktigaste är att vara flexibel. Det är det som är avgörande för artens överlevnad. Att kunna ingå i ett större sammanhang och ändå bära sig själv.  

Det finns moduler som är byggda av naturligt material såsom trä och de som är i plåt. En del är inredda med lyx medan andra har en lite enklare framtoning. Här är det design och funktion som får samsas om att både ta plats och stå tillbaka. Detta gäller speciellt när det handlar om kostnadseffektivitet. 

 

 

Moduler kan köpas eller hyras

Som tur är måste man inte köpa hela sitt kontor utan kan hyra dem under kortare eller längre perioder. Men för de som vill äga sina moduler går det självklart bra att köpa dem och sätta ihop ett kit som passar. Det är bara att välja och beställa!

Fler nyheter