Lys upp med stil

20 mars 2020
patrick pettersson
Lys upp med stil

För många människor idag räcker det inte med att lampor ger oss ljus och värme och generellt lyser upp ett långt och mörkt vinterhalvår och mer därtill. Nu är det nästan lika viktigt för många att lampan även ser snygg ut och har en särskild design som matchar resten av rummets möblemang och färg. Märke och design betyder allt mer i dessa tider. Ett lampmärke med särskild design som nu får mer och mer välförtjänt uppmärksamhet är ”Muuto”. Muuto är, precis som det kanske låter, ett finskt namn som nu alltså ger sig mer och mer till känna även här i Sverige.

 

Nya perspektiv

Själva namnet ”Muuto” representerar någonting nytt och banbrytande som får oss att tänka utanför boxen. Översatt betyder det ”nytt perspektiv”, och det är exakt vad man kan garantera att Muuto gör just med lampindustrin när det handlar om att ge designen ny skepnad inom Skandinavien. Även om man tänker nytt ger man inte upp gammal hederlig tradition och överger därför inte egenskaper som beständig estetik. Lampan ska vara funktionell, och det ska finnas en smakfull enkelhet i produkten man köper. Med dessa egenskaper vet man att en Muuto-lampa håller hög klass och kvalitet.

 

 

Gigantisk expansion

”Köp Muuto lampor på Lampemesteren.se!” Det är lätt att basunera ut liknande utrop och komplettera med en hemsida (https://www.lampemesteren.se/muuto-se/) när man läser om Muuto. Du vore nämligen inte ensam om att lockas av dessa produkter. Muuto har nämligen expanderat rejält under senaste två åren. Från Finland vidare till Skandinavien har man vuxit och finns nu i hela 80 länder. I en stor del av världen kan man nu alltså få njuta av ljus och lyktor och göra det med stil. Vintern är lång och mörk och Muuto kallar på dig i den kalla vinternatten för att lysa upp för dig. 

Fler nyheter