Neonskyltar lyser upp i Göteborg

Visst är det häftigt med neonskyltar? Du kanske känner till den klassiska neonskylten, Welcome to fabulous Las Vegas. Den skylten har förekommit ofta i filmer, tidningar och i reklam och skylten restes i slutet på femtiotalet. Det finns till och med en kyrkogård för neonskyltar som egentligen är ett museum och ligger strax utanför The Strip i Las Vegas.

Nu kanske du sitter i Göteborg och är sugen på att skaffa en neonskylt du med till ditt företag. Det kan vara en bra lösning som passar dina behov. Det finns många Neonskyltar i Göteborg som visar oss vägen och lyser upp. Neonskyltar har många fördelar, till exempel har de en lång livslängd, en stark ljusintensitet och väcker stort intresse för alla som riktar blicken mot skylten. 

Du designar din skylt precis som du vill ha den och det gör att den blir väldigt personlig. Om du kontaktar ett företag som kan leverera skyltar så kan de ofta erbjuda dig en kostnadsfri offert. Så långt det är möjligt tillgodoser de dina önskemål så du får en skylt som du känner dig nöjd med. Den kan vara liten eller stor, färgglad eller med mer dämpad kulör.

Vad är en neonskylt?

Neonrören är tillverkade i glas och de kan formas till en logga eller bokstäver och fylls sedan med neon eller en blandning av neon och argon. Neon är en ädelgas som avger ett rött sken och om neon blandas med färgpulver eller argon så kan man få fram många andra färger. En neonskylt kan monteras på en bakgrundsplåt eller sättas upp fritt på en vägg.

Nattetid så lyser skylten upp och ditt varumärke eller budskap syns ordentligt. Skylten ger även en känsla av nostalgi och är uppseendeväckande. Lite Las Vegas-känsla i såväl den lilla som den stora staden är aldrig fel, eller hur?