Njut av god husmanskost i Stockholm

03 mars 2022
admin

editorial

Förr i tiden var husmanskosten ett givet inslag under de svenska middagarna. Husmanskosten var något som länge var stort men med tiden kom allt mer influenser från andra länder, då man anammade alltifrån indiskt till grekiskt. Influenserna finns kvar än idag, vilket är väldigt kul då det finns ett brett utbud att välja bland när man ska göra sitt restaurangbesök.

Däremot har vällagad husmanskost kommit tillbaka i allt större utsträckning och är om den är riktigt god, något för finsmakaren. Att hitta en restaurang med god och vällagad husmanskost av bra råvaror är inte alltid det lättaste. Dock finns det restauranger som sticker ut och verkligen har gått in för att servera god husmanskost med de rätta smaker. 

Husmanskost Stockholm

Husmanskost i centrala Stockholm 

Restaurang Hubertus är en välbesökt restaurang i centrala Stockholm som serverar vällagad husmanskost till såväl lunch som middag. Här kan man avnjuta vällagad a la carte eller lunch med rätter som är lagade från grunden. Här kan man avnjuta alltifrån en smakrik och rustik pytt i panna till en lättare vegetarisk rätt. Restaurang Hubertus ligger belägen på drottninggatan, hit är det både enkelt och värt att ta sig. Inte nog med att maten är vällagad serveras den också i en härlig miljö. Här finns en egen innerträdgård som gör att man kan avnjuta maten i varmt vår- eller sommarväder med doftande grönska runt omkring sig. 

 

Svensexa eller möhippa i Stockholm

Hos Restaurang Hubertus kan man också beställa a la carte, som passar jättebra om man ska anordna en stor fest eller kanske ha en kick off med sina anställda. Om man ska anordna en svensexa eller möhippa kan man också hyra hela lokalen. På restaurang Hubertus finns alltså, förutom god och vällagad mat många möjligheter. Här får man också service utöver det vanliga samtidigt som man kan avnjuta en trevlig atmosfär. Kika in hos https://www.restauranghubertus.se/.

Fler nyheter