Planering för konferens i Malmö

Företag som håller konferenser är ibland mycket vana vid detta sätt att mötas. Det kan vara att man har en produkt som är mer av en idé än en direkt sak. Sättet man då kan förmedla sin information på och utbyta idéer genom är att samlas i en extern möteslokal. De som deltar i konferensen kan vara den egna personalen, samarbetspartners, leverantörer, kunder, med flera.

Eller så kan det vara ett bra sätt att få bjuda in någon som man kan ha nytta av gällande information eller inspiration inom företaget. Vissa företag är så vana vid den här formen av arbete att man väljer att ha en mindre arbetsplats för det dagliga arbetet. Man bokar istället en större lokal när det behövs en genomgång av något slag.

 

Presentation på kort tid

Speed-dating är nog mest känt när det kommer till att träffa en ny partner. Men det är även ett sätt konferenciéer använder för att skaffa nya kunder. Dock går man inte runt till kunderna från bord till bord, som när en ny partner ska finnas. Istället får var och en av konferenciéerna under en kort stund hålla en presentation där de presenterar vilka de är och vad de erbjuder

Även om man är flera som då slåss om samma kunder så är tanken bakom det hela lite som ett köpcentrum. Är man fler så drar man också fler kunder till sig. Dessutom väljer man ofta att profilera sig på olika sätt som kan locka olika typer av kunder.  

 

 

Lokaler eller upplevelser

När man väljer att hålla en konferens i Malmö hos exempelvis https://www.xn--konferensmalm-umb.nu/ så är det inte bara valet gällande lokal som man gör. Det kan även handla om att konferensanläggningen finns i ett passande område som är lätt att ta sig till. Eller att man erbjuds mat, dryck och andra upplevelser.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *