Singel i city? Satsa på blombud i Kungsholmen

19 oktober 2021
Lily Hansen

advertorial

Du som har levt som singel under åren av corona-pandemi har minst sagt genomgått en prövande tid. För den med ensamhushåll har arbete hemifrån i kombination med övriga restriktioner inneburit en bokstavligt talat ensam tid i livet. Att gå på dejt har för de flesta varit helt uteslutet. Så nu efteråt finns en hel del att ta igen! Och det med råge. Du som vill lyckas på kärleksmarknaden gör bäst i att se till att gå all-in. Kör hårt med serenader, blommor och choklad. Kom ihåg att din dejt troligen är lika svältfödd som du och kommer uppskatta dina ansträngningar till max.

Använd samma blombud till alla Stockholms-dejter

Stockholmsområdet är singeltätt och en perfekt stad för den som vill dejta loss. Du som tänker dig att dejta många personer samtidigt gör klokt i att hitta ett bra blombud i Kungsholmen. Från Kungsholmen är det nära till de flesta delar i Stockholm, och håller du dig till ett och samma blombud för alla dina olika dejter kanske du till och med kan få mängdrabatt. Kom bara ihåg att vara noggrann i beställningen så att inte fel namn hamnar på kortet. Då kan blombuketten faktiskt få helt motsatt effekt än du tänkt dig.

 

 

Likaså en enkel blomma doftar kärlek

Även på ett tidigt stadium av dejtandet är blommor och choklad en bra grej för att få dig själv att stå ut i raden av friare. Men det kan vara en idé att börja i lite blygsam skala med en enkel bukett rosor. Det är lätt att din dejt vänjer sig och förväntar sig allt större och större blomfång. En gigantisk bukett redan vid första dejten kan vara svår att följa upp för den som inte har obegränsad ekonomi. Vill det sig illa kan det då vara diamanter som gäller på dejt tre.

Fler nyheter