Skaffa rejäla led lysrörsarmaturer

25 april 2022
jonas olsson

advertorial

Det finns många fördelar med lysrör och ledtekniken är en prestandaförbättring som ingen vill vara utan. Du har lysrör över en lång arbetsbänk eller ett skrivbord. Men det är precis lika bra med led lysrörsarmaturer över en växtodling inomhus, där du sår fröer och ser hur de gror under lamporna. 

Led lysrör drar ganska lite ström, så när du skaffar flera sådana, och har dem tända länge, är det inte särskilt dyrt. Du kan unna dig en bra arbetsbelysning och ha flera led lysrörsarmaturer i samma lokal. Det är bra att kunna se ordentligt när man utför ett arbete som kanske också innebär precisionsjobb. 

 

Lysrören köper du på nätet

Du beställer enkelt dina lysrör på nätet, och det är billigt och praktiskt. Köp ett lagom stort lager, för de har så lång hållbarhetstid att du inte behöver hamstra dem. De företag som säljer led lysrörsarmaturer har ett stort urval och du hittar alltid det du behöver. 

Det mest irriterande som finns är när ett lysrör börjar blinka, och då ska det bytas direkt. Det är en välinvesterad slant att skaffa led lysrörsarmaturer till hela arbetsplatsen. Länktips: https://ledmegastore.se/19185-led-lysrorsarmaturer

 

LED lysrörsarmaturer

 

Bra ljus men låg temperatur

En stor fördel med led lysrörsarmaturer är att de ger en bra arbetsbelysning men de blir inte varma. Du bränner dig inte på en sådan armatur. Tekniken med led har givit den moderna belysningen en helt ny prestanda, för du kan ha fler lampor igång och ändå få en lägre energiförbrukning.

Även i badrummet är det bra att ha led lysrörsarmaturer. Man kan ha fasta lysrör inmonterade i badrumsskåpet. Man kan också ha ett tejpband med lampor, så kallade strips, fästa runt badrumsspegeln. Det viktigaste är att man ser bra, både när det gäller att sminka sig och fixa med håret. Lysrör är perfekta överallt, även i garage och tvättstuga.

Fler nyheter