Skapa en personlig stil

Har du tröttnat på dina gamla kläder? Kanske börjar det bli dags att uppdatera din garderob med en helt ny stil. Ett par nya jeans kan verkligen förändra en hel outfit. Det finns massor av olika modeller att välja mellan. Allt från en rak passform till tight modell. När du köper jeans med tightare passform brukar jeansen vara i ett mer stretchigt material för att byxorna ska kunna sitta åt och samtidigt vara bekväma att ha på sig en hel dag. När passformen är lite lösare behöver det inte vara lika mycket stretch i byxan utan passformen gör att de ändå är sköna att ha på sig en hel dag.

 

 

Prova dig fram

 

Ibland kan det vara svårt att veta vad man själv kommer gilla eller vad man passar bäst i. Då kan det vara skönt att prova sig fram. Antingen i butik eller genom att köpa två olika modeller och se vilka du gillar bäst. Beroende på vilket material dina jeans är tillverkade i kan de också töja sig lite olika. Det är därför viktigt att tänka på det när du väljer storlek. Du kan ibland behöva ha jeansen lite tightare till en början. Jeansen kommer sedan att töja ut sig när du använder dem, så ibland tar det lite tid innan du får den där perfekta passformen just du önskar. En av fördelarna med stretchiga jeans är att de kommer ha en bra passform från början.

 

Hållbara jeans i bra kvalitet

 

Precis som med alla kläder finns det bättre och sämre kvalitet. Detta speglar sig också i priset. Men köper du ett par jeans med bra kvalitet kommer dem verkligen kunna hålla länge. Det kan därför vara bra att satsa på ett par lite dyrare jeans så att du vet att dina favoritbyxor inte kommer gå sönder direkt. Hos 2trendy kan du hitta massvis med snygga herrjeans från kända varumärken.