Skapa känslan av ordning i hemmet med måttanpassade skjutdörrar

07 april 2021
Cecilia Olsson

Vare sig man har en stor garderob med utrymme för alla plagg och prylar eller om man har ett liten garderob där man får trycka in allt som ska få plats så är risken stor att det till och från blir rörigt. Det är till exempel inte ovanligt att man vaknar upp och inser att man ”snoozat” en gång för mycket och snabbt behöver riva fram en outfit. Eller vem känner inte igen sig i att man inte har något att ta på sig för kvällens tillställning och måste prova alla plagg man har i garderoben innan man till slut måste kila iväg utan att plocka iordning bland kläderna!?

Garderobsdörrar kan vara en vacker detalj och ett bra sätt att dölja kaos 

Detta är bara två av alla scenarier som kan uppstå med jämna mellanrum i en garderob. För att snabbt dölja detta kaos kan det vara bra att investera i snygga garderobsdörrar som ger sken av att är i sin ordning i rummet. Snygga garderobsdörrar är såklart även en bra investering trots att man inte måste dölja oreda eftersom de kan ge rummet ett stilrent uttryck.

Skjutdörrar ger mer yta i rummet

Förutom att garderobsdörrarna gärna får se bra ut och passa in där de sitter så är det också bra att välja skjutdörrar om man inte redan har det. Med skjutdörrar behöver man inte anpassa möbleringen efter att det ska finnas plats att öppna dörren och de kan dessutom erbjuda en större öppning än vad en ”vanlig” garderobsdörr gör. Hos Garderobsform kan man beställa måttanpassade skjutdörrar som passar perfekt där de ska sitta, både när det gäller mått och utseende.

Garderobsform har även designers som kan guida genom alla val för att garantera den perfekta lösningen och deras skjutdörrar kommer dessutom i många olika färger, lister samt glas. 

Fler nyheter