Skicka med Fedex Sverige

23 april 2020
Skicka med Fedex Sverige

Att skicka paket och försändelser ska varken känns krångligt eller tidskrävande. Att sitta och jämföra olika fraktbolag, oavsett om man är privatperson eller företag känns både tidsförödande och jobbigt men med hjälp av smart tjänst så slipper man detta. Paket.se är en jämförelsetjänst där man enkelt kan få fram information om försändelsen och få de bästa alternativen.

Det spelar ingen roll om man ska skicka små försändelser som dokument eller stora försändelser som containrar. Här finns alternativ för alla möjliga försändelser. Idag skickas kanske fler paket än någonsin. När människor inte kan resa och röra sig på samma sätt som de brukar blir det ett naturligt sätt och ibland nödvändigt att istället skicka paket, dokument och andra försändelser, inom såväl Sverige som till andra länder.  På sidan finns en prisräknare där man får fram olika alternativ och priser för det som man ska skicka. Det enda man behöver göra är att fylla i information om försändelse och mottagare och på bara några minuter får man fram de bästa alternativen. 

 

Paket.se har alla de största fraktbolagen, som Fedex till exempel, https://paket.se/fedex

De erbjuder snabba leveranser och här finns massor av olika alternativ att välja bland, beroende på vad man ska skicka och hur snabbt man vill att det ska nå fram. Om man ska skicka paket eller brev inrikes kan man få det levererat redan nästa dag. Om man som företag ska skicka paket så kan paketet hämtas upp på företaget.

Här kan man också få gratis emballage och när försändelsen är skickad kan du spåra den ända tills den når mottagaren. Det går även att skicka paket inom Europa upp till samma vikt. Paketen kan då levereras redan nästa förmiddag om man använder tjänster Europe First. För den som vill skicka paket eller försändelser internationellt är det också möjligt. Med Fedex kan man också skicka tyngre paket, upp till 1000 kilo. 

Fler nyheter