Skonsam och effektiv klottersanering i Malmö

30 september 2020
Cecilia Olsson

Klotter är något som ofta kan synas på fasader, fönster, elskåp, hissar, portar, lyktstolpar med mera. Det är sällan vackert och är framförallt frustrerande för fastighetsägare som vill ha en ren och fin fasad liksom tilltalande ytor runtomkring fastigheten. För den som blivit drabbad finns det som tur är hjälp att få.

Firmor med erfarenhet och verktyg för effektiv sanering

Det finns professionella firmor som arbetar med effektiv klottersanering runt om i landet. För den som till exempel bor i Malmö är det möjligt att kontakta Hustvättarna för hjälp med saneringen. Hustvättarna är ett företag som erbjuder tjänster såsom fasadtvätt, taktvätt, takmålning, mark- och stentvätt, nockbandsbyte samt såklart även klottersanering. Med snabba åtgärder och skonsamma metoder som bevarar ytorna tar de bort oönskat klotter.

Skräddarsydd sanering för bästa resultat

Hustvättarna levererar bra resultat med hjälp av varsamma metoder för varje enskilt uppdrag. Deras klottersanering anpassas utefter objektet som arbetet ska utföras på och de använder sig av beprövade metoder samt marknadens bästa kemikalier för klottersanering. För att uppnå optimalt resultat anpassar de också arbetstryck, temperatur och vattenflöde. Samtliga medarbetare hos Hustvättarna är specialutbildade med gedigen erfarenhet av klottersanering.

Skydda fasaden och gör sanering smidigare

Utöver själva saneringen så kan de även påföra ett klotterskydd som ger ett skydd för fasaden om det skulle klottras igen samt att det då även blir lättare att sanera det nya klottret. Också här kan det behövas olika metoder för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Olika fasader kräver olika typer av skydd och Hustvättarna tar fram det skydd som lämpar sig bäst för den aktuella fasaden.

Är du en av de som blivit drabbad av klotter och behöver hjälp med klottersanering i Malmö så ska du inte tveka på att höra av dig till en professionell firma för snabb och effektiv sanering som inte skadar fasaden.

Fler nyheter