Tillfredsställ dig med stil!

09 september 2019
patrick pettersson
Tillfredsställ dig med stil!

Idag använder allt fler olika sexleksaker och visst är det härligt att få en skön orgasm! Du kan unna dig en lugn stund för dig själv där du sätter din egen njutning i fokus. Det kan vara väldigt trevligt att bara ägna sig åt sig själv och inte behöva tänka på andra. Sjunk ner i soffan eller sängen och bara njut. Sen är det också trevlig att sätta lite krydda på love life med partnern såklart. Prova vibratorer och glidmedel för lite extra komfort.

 

 

Kvalité i fokus

 

Det finns otroligt många dildos och vibratorer på marknaden men det är bra att satsa på lite kvalitet. Dels ger det en skönare upplevelse men också så håller såklart dina leksaker längre Lovebuddy.se är ett bra alternativ på nätet. Fundera på vilket material du vill ha, en del gillar mjuka material och andra hårda. Det finns bara ett sätt att ta reda på vad du gillar och det är att prova. Det finns många omdömen och recensioner på nätet som kan hjälpa till att vägleda kvalitetsmässigt. Idag finns det så många som öppet recenserar så du behöver inte bara gå på reklam.

 

Njuta med partner

 

En vibrator passar alldeles utmärkt att använda tillsammans med en partner oavsett kön. För den som gillar penetrerande sex kan orgasmerna bli fantastiska när både insida och utsida av vaginan stimuleras. För det är faktiskt sant att de flesta kvinnor har svårt att komma utan att få klitoris stimulerad. För den som har sex med män så ger också vibrationerna lite extra krydda åt mannen. Dessutom så kan det göra att bägge slappnar av mer. Glidmedel är också bra att använda och speciellt vid analsex. Det kan göra otroligt ont om det inte rätt mängd används så se till att ha massor hemma. Love your love är ett bra motto. 

Fler nyheter