Tur att man kan få gjort billackering i Lund

23 juni 2022
jonas olsson

editorial

Visst är det irriterande när man får ett märke i lacken på bilen. Det kan vara någon som slängt upp sin bildörr mot din, eller ett skrapmärke från det där staketet som helt plötsligt befann sig alldeles för nära. Det kan så klart också ligga värre saker bakom, som en krock till exempel. Då får man hoppas att den där skadan i lacken är det värsta som hände. 

Bor man i Lund kan det lätt kännas som att ens bil är extra utsatt. På motorvägarna öster och väster om stan sker det krockar dagligen i rusningstrafiken. Inne i stan vimlar det av studenter på cyklar. De är inte alltid så noga med hur de framför sina vingliga fordon. Särskilt inte om de är på väg hem efter en blöt gasque.

Som lök på laxen är det ju också karneval i Lund vårt fjärde år. Då gör man säkrast i att parkera bilen någon annanstans än i innerstan. Annars vet man aldrig vilket skick den är i när man ska hämta den. En repa i lacken händer så lätt.

 

billackering lund

 

Lackskador kan leda till rost

Ibland är en skada i lacken enbart en kosmetisk irritation. Det kan vara nog så illa om man har en dyr och fin bil, som kanske inte är så gammal. Utöver det estetiska kan dock en lackskada ge grund till kommande problem med rost och det vill man ju absolut undvika. 

Det är verkligen tur att det går att få utfört billackering i Lund. Där är de vana att ta hand om bilar med både små och stora skador. Med kärlek och omsorg fixar de lacken på din bil så att den blir som ny, eller ännu bättre. Sen är det bara att ge sig ut i trafiken igen, undvika studenter på cyklar, och hoppas på det bästa.

Fler nyheter